maj
6
2021

Lunch Halmstad torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

12 High Roller Sox (V4-4) tränar helt okej, men blev oregerlig i volten och utkörd. Det kan vi glömma nu när det är auto. Det blir svårt ändå här från spår tolv. Träningen är helt okej, men man får ligga lågt tills han visar något i lopp. Barfota bak, vanlig vagn och öppet med murphy.

– Kinky Steel (lopp 5) är en väldigt nervig häst, men han uppförde sig bra på Jägersro. Jag fick ta lite i honom i första sväng och då galopperade han. Han visade bra kapacitet efteråt och gick bra in i mål. Om han håller sig på benen är han bra för sin klass.

– Global Company (lopp 7) kvalade fint och har känts bra efteråt, så det ska bli intressant att tävla med honom. Jag tror på en bra insats.

– Tiger Face (lopp 8) har vi inte fått något resultat med på länge. Vi provar ny balans nu och han trampar på bra på den i träningen. Hoppas det funkar, men jag ligger lågt från läget.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”