maj
7
2021

Åby lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 5 Kirsi Boko (V75-1) har varit positiv i båda starterna och allt ser bra ut med henne. Jag tror på en god insats. Det vore mumma att komma ned i rygg ledaren – då kan hon vara på plats faktiskt. Öppet huvudlag, amerikansk sulky och barfota runt om.

– 5 Furies Rain (V75-3) är allting bra med. Jag vässade honom lite i veckan i två tuffa intervaller och han var bra med på noterna. Jag får trycka av honom och försöka slinka ned i rygg ledaren. Barfota runt om och amerikansk sulky som senast. Helstängt huvudlag istället för öppet med murphy.

– 12 Mahma Lane (V75-6) var lite seg i Kalmar, men var troligen nedsatt av muskelkramp. Allt har varit bra i veckan och vi får göra det bästa av situationen här. En slant är realistiskt. Barfota runt om, öppet murphy och vanlig vagn som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”