maj
17
2021

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Global Compassion (lopp 1) är det väldigt bra motor i. Hon är lite hetsig och hård i humöret, men det är bra tåga i henne. Det är bara att hoppas att nerverna håller så ska det bli intressant att tävla med henne.

– 7 Global Cashflow (V64-1) har varit fin i båda starterna och allt ser bra ut. Motståndet är tuffare den här gången, men jag tror att min häst kommer gå bra och är redo att sänka sig. Jag tror han kommer bli startsnabb. Jag körde försiktigt senast. Det är ändå lite vingelrisk här. Skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag som senast.

– 10 Radio Gaagaa (V64-2) har vi haft svårt att få igång, men han verkar må bra nu när värmen kommer. Jag är nöjd med träningen, men just idag ser det jobbigt ut med bakspår och 1600, men vi får börja någonstans. Barfota bak och helstängt huvudlag. Vanlig vagn istället för amerikansk sulky.

– 1 Lucifer Sam (V64-5) gick helt okej i Kungapokalskvalen. Han har svårt att växla tempo, men han får haka på här. Det är en häst som kämpar och går hela vägen hem. Han kan mycket väl ta en semi final-plats. Barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.

– 8 Ready Tonight (V64-5) var lite seg i årsdebuten, men det var tuffa hästar han mötte direkt. Jag tror han går rejält framåt med loppet i kroppen. Tyvärr gör läget att det ser jobbigt ut och i första hand är det semi final som gäller. Han är lite trög i träningen och han är svår att träna hårt, så han borde gå framåt. Öppet huvudlag med murphy och rulle, skor runt om och vanlig vagn som senast.

– 12 Yuvaraj (V64-5) utvecklas hela tiden och har gjort fem fina lopp i år. Nu blir det första barfota runt om och första amerikansk sulky. Det är lite nyheter där och jag tror att det kommer ge honom en kick. Norskt huvudlag går han med som senast.

– 2 Woodbury Wine (V64-6) var väldigt het på Åby och pullade bort mycket. Nu har hon varit lite lugnare i träningen och vi försöker glida med här för att ta en semi final-plats. Barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”