maj
24
2021

Måndagens tävlingar

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp måndag:

– 9 Eldorado Mearas (V4-1) blev fyra från ledningen senast på Axevalla. Han har nyttig form och går bra, men vinner sällan. Han gör ofta fina lopp och allt ser bra ut inför detta. Vi kör som senast med barfota fram, amerikansk sulky och norskt huvudlag. Inga ändringar alltså.

– 2 High Roller Sox (V4-4) går helt okej, men har inte det där lilla extra. Allt har varit bra nu, så vi provar igen. Han är medium+ från start skulle jag säga, men det är sällan han tagit ledningen av egen kraft. Det blir som senast med barfota bak, öppet med murphy och vanlig vagn. Inga ändringar där heller alltså.

– Princess Tile (lopp 7) har varit struken för förkylning, men allt är bra. Allt tyder på att hon ska gå ett bra lopp.

Halmstad måndag:

– Toto Barosso (lopp 5) har varit positiv i de två senaste starterna. Nu måste han gå med skor, men nu är han på väg uppåt.

– Bella Follo (lopp 8) har varit lite renoverad och tränar positivt. Ska gå barfota runt om nu.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”