maj
26
2021

Jägersro onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 4 Grandfather Bill (V86-3) var fin i de två första starterna för oss, men senast gav han upp helt i sista sväng och det var nog mycket psykiskt. Jag får försöka köra ett snällt lopp med honom – då hänger han med bra i sin klass. Barfota runt om och öppet huvudlag som senast. Amerikansk sulky likt näst senast – vanlig vagn senast.

– 5 Begum Kronos (V86-5) blev för ivrig senast och galopperade från start, men känns bara bra. Nu kör jag med norskt huvudlag den här gången och hon har nog god form då hon var så fin gången innan i Drottning-kval. Barfota runt om som senast. Vanlig vagn istället för amerikansk sulky.

– 12 Beluga West (V86-5) galopperade när jag tog ned henne på stretchen senast – var bra gående då och hade tagit en slant. Hon får smyga med och köras på chans, men vinner ju sällan så det är en god placering som gäller i första hand. Barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy och rulle.

– 8 Yuvaraj (V86-7) blev det ett väldigt uppullat lopp för senast och det kan man glömma. Sedan galopperade han när han gick i spåren i sista sväng då det gick så fort. Det loppet kan man bara glömma, men han känns fin i träningen efteråt. Från det här spåret får vi göra det bästa av situationen. Skor runt om istället för barfota runt om. Amerikansk sulky och norskt huvudlag som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”