jun
3
2021

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 8 Crossfit L.B. (lopp 3) har hängt med mest och nu har vi renoverat henne lite efter förra starten. Vi provar igen och nu kör vi barfota runt om. Hon får smyga med och ta en slant.

– 3 Radio Gaagaa (V64-1) var positiv i comebacken senast och känns bara bra efteråt. Jag tror han kommer gå bra och det blir helstängt huvudlag, barfota bak och vanlig vagn som vanligt.

– 4 Leon De Castella (V64-3) var också positiv senast – gick då utanpå ledaren och hängde på bra. Vi försöker köra ett smyglopp är målsättningen och det blir inga ändringar – barfota runt om, vanlig vagn och halvstängt huvudlag.

9 Forever Shadow (V64-4) var positiv i årsdebuten och avslutade fint då. Allt känns bra efteråt, men det är ett chansartat läge här. Jag tror han kommer gå bra och vi kör barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.

– 4 Eldorado Mearas (V64-6) hänger med och tjänar pengar varje gång och det är målsättningen även här. Han kämpar på bra och det blir barfota fram, amerikansk sulky och norskt huvudlag som senast.

– 7 Magic Happens (V64-6) är pigg och fin i träningen. Det är svårt läge ju, men vi gör det bästa av situationen och han går med skor runt om, vanlig vagn och norskt huvudlag som vanligt.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”