jun
5
2021

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp lördag:

– 2 Ready Tonight (V75-6) har hamnat risigt på det i år och haft mycket dåliga lägen. Nu har han bra läge, men det är tufft motstånd. Vi kör barfota runt om för första gången. Sedan kör vi med helstängt istället för öppet huvudlag med murphy och rulle. Han gick med helstängt som treåring ibland. Jag hoppas att vi kan få en fin löpning på innerspår mot det här gänget. Att han ska slå de bästa är långsökt, men det blir intressant med barfota i alla fall. Jag tycker det är läge nu att prova det när det är lite att köra om. Vanlig vagn fortsätter vi med.

Kalmar söndag:

– 2 Generaal Bianco (lopp 3) går helt okej, men har inte det där lilla extra till slut. Han känns fin i träningen så vi provar igen.

Axevalla söndag:

– 1 Global Agreement (GS75-7) hade lite fel på blodvärderna senast, därav den bleka insatsen. Nu känns han fin och det är ju en bra häst i grunden, så vi hoppas att allting fungerar. Amerikansk sulky istället för vanlig vagn. Barfota bak och öppet huvudlag med murphy.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”