jun
6
2021

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– 2 Miriam Håleryd (V4-1) galopperade med krafter kvar senast. Hon är lite skör av sig, men ser fin ut i träningen så vi provar igen. Hon måste gå med skor för hon har så sköra hovar. I övrigt fortsätter vi med amerikansk sulky och öppet huvudlag med murphy och rulle som senast.

– 12 Randemar R.D. (V4-3) tränar fint, men har ett svårt läge. Han var inte bra i halsen i årsdebuten då han blev trött, så jag hoppas vi kan börja på en ny kula nu. Givetvis blir det svårt från utgångsläget, men vi får göra det bästa av situationen. Det blir norskt huvudlag, skor runt om och vanlig vagn som senast.

– Tearsinheaven (lopp 7) är en treåring som har börjat bra och gjort strålande lopp. Allt ser bra ut med honom och allt tyder på att han ska gå bra.

– Rizzi Brodda (lopp 8) har fått en liten träningsperiod nu och nu ska vi plocka av alla skorna. Så vi hoppas att det ska fungera – träningen är klart godkänd.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”