jun
16
2021

Solvalla onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla onsdag:

– Global Cashflow (lopp 2) gick bra senast i en snabb avslutning ute i spåren. Allt ser bra ut och vi har en häst under utveckling. 

– 11 Eye On The Hill (V86-4) var positiv senast på Jägersro. Johan sa att hon hade varit ensam på fotot om man hade fått fritt, men nu körde man invändigt och det blev som det blev då alla körde i andraspår. Jag tror hon kommer gå ett bra lopp och det blir vanlig vagn istället för amerikansk sulky. Barfota runt om och helstängt huvudlag som senast.

– 8 Yuvaraj (V86-8) var positiv senast, men tyvärr fick vi spår åtta igen och det är helt annat motstånd nu. Vi får göra det bästa av situationen och det blir skor runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 10 Furies Rain (V86-8) var lite blek senast tycker jag, men lite småskavanker var det. De har vi jobbat med och han känns fin i träningen, men läget är svårt såklart och det blir till att göra det bästa av situationen även här. Barfota runt om och amerikansk sulky som senast. 

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”