jun
17
2021

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 3 Princess Kloster (V4-2) har varit opererad i vinter och därför har det varit lång frånvaro. Hon tränar fint nu och hon borde gå bra. Barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag blir det direkt i årsdebuten.

– 9 Radio Gaagaa (V4-3) har gjort två fina lopp tycker jag. Nu möter han ett par bra hästar, så det är rätt tufft motstånd. Han känns som han ska i alla fall och det blir barfota bak, vanlig vagn och helstängt huvudlag.

– Charlotta S.H. (lopp 5) har varit ifrån och fått en träningsperiod. Känns fin, men är lite hetsig häst och det vill till att hon håller sig lugnt. Har tränat fint i alla fall.

– Helena Fagra (lopp 5) har varit svår att få igång i år. Nu är hon lite renoverad och känns som hon ska i träningen. Just idag blir det svårt från läget och de bättre hästarna fick bättre spår.

– Stens Surprise (lopp 6) är lite trög av sig, men är mycket tränad. Nu är det dags att börja tävla så får hon förhoppningsvis utvecklas av loppen.

– Readly’s Dream (lopp 7) har gjort två klart godkända lopp. Senast var det punktering hela loppet och därav blev hon lite trött till slut.

– Leon De Castella (lopp 8) har ett smygläge idag. Blev trött senast, men det var ett trött förstavarv och det pallade han inte. Får smyga idag och får hänga med och försöka ta en god placering.

– Vasco (lopp 8) har varit ifrån länge för lite skavankar. Han är mycket tränad nu och känns fin. Det ska bli intressant att börja tävla med honom igen.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”