jun
25
2021

Startkommentarer Kalmar söndag

Startkommentarerna görs i samarbete med Spelvärde.se

 

Kalmar söndag

11 Tearsinheaven (V4-2) är en fin häst som har gjort tre bra lopp hittills. Allt ser bra ut med honom fortsatt, men utgångsläget gör det svårt den här gången. Inga ändringar.

14 Joker Of Steal (V4-3) är bra författning. Han kommer säkert göra ett bra lopp men läget är ju svårt. Inga ändringar.

7 Princess Kloster (V4-4) galopperade från start senast och det bekymrar lite. Hon tränar fint så vi får prova igen. Inga ändringar.

9 Becker (V75-4) har lite problem med fräschören så man vet aldrig riktigt var man har honom. Han tränar som han ska nu och han är helt okej för klassen. Jag får försöka ge honom ett vilsamt lopp här. Barfota runt om, vanlig vagn, öppet huvudlag – inga ändringar.

12 Global Agreement (V75-6) är i fin författning, men vi möter flera riktigt bra hästar här. Han är nog allra vassast i ledningen och från det här spåret blir det lurigt att komma till. Han har svaga bakhovar så han måste tävla med skor runt om den här gången och det är en nackdel. Inga ändringar i övrigt. Amerikansk sulky och murphy i kombination med can’t see back.

5 Heart Of Steel (V75-7) känns fin utan att kanske vara helt på topp. Han söker toppformen kan man säga. Jag tror att han kommer göra ett bra lopp, men vi möter väldigt tuffa hästar här. Barfota runt om, amerikansk sulky, norskt huvudlag – inga ändringar.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”