jun
25
2021

Startkommentarer måndag

Startkommentarerna görs i samarbete med Spelvärde.se

 

Mantorp måndag

– 10 Eldorado Mearas (V4-4) kämpar på bra och gör fina lopp hela tiden utan att vinna. Man får köra lite snålt med honom och med rätt resa har han platschans. Barfota fram, vanlig vagn och norskt huvudlag.

 

Halmstad måndag

15 Crossfit L.B. (loop 3) överraskade positivt vid segern segern och känns fortsatt fin efteråt. Vi har fått ett svårt läge och får göra det bästa av situationen. Inga ändringar.

3 Woodbury Wine (V64-2) har varit lite tveksam på sistone. Hon har blivit renoverad efter den förra starten och tränar helt okej. Vi får ge henne ett snällt lopp här så får vi se hur långt det räcker. Barfota runt om nu. Öppet huvudlag och vanlig vagn igen.

4 Totto Barosso (V64-5) var lite blek senast och han har blivit renoverad efter den starten. Han är lite trög så vi får hoppas på tempo. Han funkade bra barfota i ett par starter i våras, men det blir skor runt om igen som senast. Gör han ett bra lopp här ska han ut i Sprintermästaren och vi sparar hovarna till det. Vanlig vagn och norskt huvudlag igen.

10 Lucifer Sam (lopp 11) har varit ifrån ett tag och blivit lite renoverad. Det har får bli ett lopp i utvecklingen. Han känns helt okej och har inget emot distansen.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”