jun
27
2021

Startkommentarer Jägersro tisdag

Startkommentarerna görs i samarbete med Spelvärde.se

 

Jägerso tisdag

8 Api Broline (loop 1) galopperade direkt från start debuten så nu provar vi autostart istället. Träningen är helt okej så vi får prova igen.

2 Easy Star (loop 2) var helt okej i kvalet och nu är det dags att börja tävla. Hon är lite svårbedömd, jag vet själv inte riktigt var jag har henne. Vi får prova och se.

10 Havbergs Classic (V64-2) har gått bra i de senaste starterna och jag tror att han kommer göra ett bra lopp igen. Nu är det bakspår och tuffare motstånd så förutsättningarna är svårare, men hästen känns fortsatt fin i alla fall. Barfota runt om, vanlig vagn, helstängt huvudlag – inga ändringar.

6 Knight Of Steel (V64-4) är en trög häst som har haft ganska bra resultat hittills för oss. Vi får köra vidare och se hur ha utvecklas. Barfota runt om, vanlig vagn, helstängt huvudlag – inga ändringar.

3 Grandfather Bill (V64-5) är en häst som man bör köra smyglopp med. Han kämpar inte ute i spåren så vi får köra på chans och hoppas på turen. Allt väl i träningen. Barfota runt om, amerikansk sulky och öppet huvudlag – inga ändringar

15 Magic Happens (lopp 10) har brist på poäng så han får starta där han kommer med. Han känns bra i träningen, men här har han många att runda.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”