jul
14
2021

Startkommentarer fredag Axevalla

Startkommentarerna görs i samarbete med Spelvärde.se

 

Axevalla fredag

 

5 Global Company (lopp 1) har gjort två starter och har presterat bra båda gångerna. Efter senast fick han lite skavanker så han fick vila lite och sedan en träningsperiod. Det är lite tuffare motstånd här än tidigare, men träningen sköts klart godkänt i alla fall.

11 Kirsi Boko (V64-1) är en kämpe som brukar göra bra lopp, men läget blev inte vad vi önskade så klart. Vi får göra det bästa av situationen. Den här gången blir det vanlig vagn och murphy. Barfota runt om igen.

8 Begum Kronos (V64-4) känns bara bra, men dessvärre fick även hon ett dåligt utgångsläge. Det är samma här, att vi får försöka göra det bästa av situationen. Barfota runt om igen. Senast gick hon med norskt huvudlag och vanlig vagn eftersom det var voltstart, men nu återgår vi till helstängt och amerikansk sulky.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”