jul
15
2021

Startkommentarer Årjäng lördag

Startkommentarerna görs i samarbete med Spelvärde.se

 

Årjäng lördag

 

8 Eldorado Mearas (V75-1) fick ett bra smygläge här och det är bra för det är den typen av lopp han ska ha. Allt är normalt i träningen och han borde kunna tjäna en bra slant om det klaffar med positionerna. Barfota fram, vanlig vagn och norskt huvudlag – inga ändringar.

 

9 Balashi (V75-2) går fina lopp varje gång. Bakspåret här är ett litet minus och det är även lite tuffare motstånd nu när det är V75-lopp, men hästen utvecklas fint och jag tror på en god insats. Barfota bak, murphy, vanlig vagn – inga ändringar.

 

7 Heart Of Steel (V75-7) låg på onödigt mycket under vägen senast för Örjan. Sedan fick han gå i eget anfall 600 kvar och gick klart godkänt. Hästen är i fin författning och på väg uppåt, men de bästa hästarna här fick de bästa spåren så det blir givetvis svårt att vinna. Barfota runt om, amerikansk sulky, norskt huvudlag – inga ändringar.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”