jul
21
2021

Kalmar torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 1 Roller Coaster Ås (V4-1) var positiv i comebacken. Allt känns bra inför detta, men han har bara gått lätta jobb. Det blir inga ändringar utan vi fortsätter med barfota fram, öppet med murphy och vanlig vagn.

– 2 Use Face (V4-2) är i ny i min träning. Hästen kom i fint skick och jag har bara kört lugna jobb med henne. Vi gamblar och startar direkt då hon hade ett så lämpligt lopp, men jag måste säga att hon är mycket svårbedömd. Det blir barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.

– 5 Charlotta S.H. (V4-4) går helt okej. Hon har gått lite bättre för varje lopp och allt ser bra ut med henne. Jag tror på en god insats igen och så får vi ser hur långt det räcker. Hon gick barfota runt om senast och vi fortsätter så igen. Inga ändringar i övrigt.

– 1 Express Lime (lopp 6) är lite renoverad inför den här starten. Han är kapabel för sin klass om han bara håller ihop travet, men är väldigt svårbedömd.

– 14 Magic Happens (lopp 9) är en gammal kämpe. Han är pigg och fin i träningen och får starta på så länge han tycker det är kul.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”