aug
16
2021

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– 4 Express Lime (V4-2) var lite svag senast, men tränar som han ska så vi får prova igen, men det är lite frågetecken efter senaste starten. Inga ändringar.

– 1 Princess Kloster (lopp 4) är ett riktigt fint sto, men har inte fått till det alls i år. Nu har vi renoverat henne lite inför detta och hon tränar bara bra. Så jag hoppas verkligen att vi vänder trenden, för det är ju bedrövligt resultat i år. Hon har varit så spänd och hoppat efter 100 meter så nu blir det småjusteringar och hoppas att det vänder. Inga ändringar.

– Andante Diablo (lopp 5) klarade inte spår två på Jägersro – stod bara och studsade. Auto borde gå bra, men jag kör ett försiktigt lopp med henne. Hon har haft svårt att hålla ihop aktionen hela vägen hem.

– Gina Follo (lopp 5) var jag väldigt optimistisk innan debuten då hon har tränat väldigt bra. Men det blev galopp strax efter start och nu är det spår åtta bakom bilen. Jag vill ha sagt att hon har tränat bra så man ska nog inte nonchalera henne.

– Arpi Broline (lopp 6) är väldigt spänd från start och det är stor galopprisk. Nu ändrar jag och kör med helstängt huvudlag och springrem. Stefan sa att han kändes så fin efter galoppen så han är nog verkligen på gång. Men målsättningen är att köra felfritt.

– Wish Lane (lopp 6) slarvgalopperade i ledningen i första sväng senast och det är nog lite känslig häst, men absolut att hon är en bra nollehäst. Det kommer nog släppa när som helst för henne, men hon är inte att lita på.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”