aug
24
2021

Jägersro tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– 9 Kirsi Boko (lopp 3) var inte alls bra i travet i Stochampionatskvalet och nu har hon varit hos en ny veterinär och hittat nya fel. Travmässigt har hon varit klart positiv i travet. Så vi hoppas hon håller ihop travet nu, för hon har härlig vilja den här hästen. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast.

– 11 Begum Kronos (lopp 4) hoppade omotiverat senast och Johan tror inte det var något fel på henne, utan olycksfall i arbetet. Hon har nyttig form, men svårt läge och det blir tufft att vinna. Allt är bra i träningen i alla fall. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och amerikansk sulky som senast.

– 3 Ready Tonight (V75-2) har inte fått till det i år. Han har inte utvecklats någonting tycker jag. Nu har vi lagt om träningen och faktum är att han känns allmänt uppåt. Nu äter han bra och har fin aptit, vilket han inte haft tidigare. Han är mer på hugget nu och nu går han med amerikansk sulky istället för vanlig vagn. Jag vill ha sagt att han verkar må bättre, men det ska upp till bevis i lopp. Det blir barfota runt om och helstängt huvudlag som senast.

– 12 Woodbury Wine (V75-4) är lite renoverad efter Stosprintern och väldigt väl förberedd är hon. Hon känns riktigt fin i träningen, men läget gör att det ser jobbigt ut. Hästen känns allmänt bra i alla fall och det är viktigt att hon håller sig lugn – det kan vara från dag till dag det där då hon ofta är väldigt ambitiös. Det blir barfota runt om och vanlig vagn som senast. Idag kör vi med murphy.

– 9 Yuvaraj (V75-5) har haft oflyt ett antal starter nu och resultatraden är sorglig. Hästen känns bara bra och det blir urryckare för första gången. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 5 Furies Rain (V75-6) är allmänt uppåt med honom tycker jag. Han satt fast på Åbergs-kvällen och hade inte kunnat undgå att vinna med fritt. Allting tyder på att han kommer gå bra igen och det blir barfota runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt amerikansk sulky som senast.

– 10 Lucifer Sam (V75-7) har fått nytt träningsupplägg och ny veterinärbehandling inför förra starten och var ju väldigt positiv då. Han gick den tunga vägen och det är ovanligt att han bara ökade som han gjorde hela vägen hem – trots att han vann med 20 meter. Han känns bara bra efteråt och det blir barfota runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt vanlig vagn som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”