aug
28
2021

Söndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Tingsryd söndag:

– Lady Larissa (lopp 2) har varit positiva i sina starter och har fungerat bra bakom bilen. Allt är bra med hästen och jag förväntar mig en god insats.

– Use Face (lopp 3) strålande i debuten för oss. Blev för het på Solvalla senast så JU drog henne i galopp i första sväng. Vi tror inte det är något fel på hästen, men hon är lite för ambitiös i visas lägen. Allt känns bra i träningen.

– Helena Fagra (lopp 9) bedrövligt resultat i år. Det är en fin häst i grunden och jag trodde mycket på henne i år, men det har varit oerhört svårt att få igång henne. Nu tränar hon bra i alla fall och borde göra ett bra lopp. Det är upp till bevis först.

Charlottenlund söndag:

– Vinci Nice (lopp 2) var strålande på Tingrsyd och det känns som att han närmar sig toppformen. Jag tror på toppchans.

– 2 Forever Shadow (V75-6) ser allt bra ut med. Han har varit fin i rutinjobb efter försöket och känns bra. Steen Juuls häst bedömer jag är överlägsen, men vi har en häst som kan kriga om platserna där bakom. Han är inte så snabb ut och de innersta spåren är inte så bra på Charlottenlund. Han hamnar säkert i tredje/fjärde utvändigt. Norskt huvudlag, barfota runt om och amerikansk sulky som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”