sep
1
2021

Onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla:

– Ready Tonight (lopp 6) gick sitt bästa lopp i år senast och det var positivt. Vi hoppas att han är på rätt väg nu och han har väldigt bra aptit nu. Det var dåligt med det i somras, men han mådde nog inget bra.

Åby:

– Let It Be Steel (lopp 2) går okej, men det är inte där lilla extra i honom. Idag lägger vi på norskt huvudlag så får vi se om det kan ge en liten kick.

– Andante Diablo (lopp 4) gick felfritt senast och det var jag glad för. Hon höll ihop travet fint och det var jag nöjd med. Vi får försöka köra ett försiktigt lopp och det viktiga är att hon tar sig i mål och att loppet stärker henne.

– Gina Follo (lopp 4) är det helt okej med formen. Spår fem är lite lurigt, men det gäller att köra felfritt först och främst – då kan hon nog ta en bra placering.

– Princess Kloster (lopp 5) fungerade äntligen senast och fullföljde på bra vis och höll ihop travet. Allt ser bra ut efteråt och jag tror hon vinner lopp när som helst.

– 2 Express Lime (V86-3) gjorde det klart godkänt senast, men han kräver ju ett smyglopp. Det är lämpligt på Åby och spåret blev bra. Han känns bra i träningen och vi fortsätter med barfota fram och öppet huvudlag. Vanlig vagn när det är voltstart såklart.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”