sep
2
2021

Jägersro fredag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro fredag:

– 4 Charlotta S.H. (V65-3) hänger med, men har inte det där lilla extra. Allt är normalt i träningen och vi fortsätter amerikansk sulky, barfota runt om och norskt huvudlag som senast.

– 10 Morell (V65-3) blev väldigt trött senast och stapplade i mål. Vi har inte hittat några fel alls och det är normalt i träningen så vi får prova igen. Amerikansk sulky, barfota runt om och öppet med murphy som senast.

– 1 Crossfit L.B. (V65-6) ska gå barfota bak som tidigare. Hon har tränat okej, men hon glänser inte i träningen den här hästen. Hon går helt okej i loppen också. Vanlig vagn och öppet med murphy.

– Arpi Broline (lopp 8) gick äntligen felfritt senast och då visade han att han är en klart duglig häst. Det gäller att lirka iväg honom här – det är svårt läge. Han blev lite tryggare med helstängt och springrem så vi kör med samma utrustning. Det gäller att köra felfritt, då är han klart duglig för klassen.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”