sep
6
2021

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Machi (lopp 1) har varit en problemhäst och därav den sena debuten. Vi har inte haft henne från början. Nu har hon tränat klart godkänt och det viktigaste är att hon håller ihop travet och fullföljer. Hon är mycket tränad så nu är det dags att prova om det håller hela vägen.

– Sobel Caviar (lopp 1) är det mycket fina träningsrapporter på och det är riktigt plus i kanten för dagen. För dagen håller jag honom som klart bättre och jag hoppas att han tävlar som han tränar.

– Luca Di Quattro (lopp 2) tog en omotiverad galopp i debuten. Johan tyckte han kändes fin. Han känns bara bra efteråt, så jag hoppas att han snart ska fungera på allvar.

– 8 Readly’s Dream (V64-2) har fått en träningsperiod och det är positiva träningsrapporter här. Läget gör ändå att det blir svårt, men träningen är positiv i alla fall. Barfota bak, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy fortsätter vi med.

– 3 Woodbury Wine (V64-3) var positiv i Derbykvalet och höll ihop travet bra. Fungerade fint, men räckte inte mot det motståndet. Nu har hon en lämplig uppgift och jag tycker att hon ska tas på allvar. Barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy som senast.

– 4 Kirsi Boko (V64-3) travade klart bättre i Derbykvalet senast. Blev lite trött utvändigt av ledaren och var inte maxförberedd då. Det positiva var att hon höll ihop travet bra och om hon har tagit loppet rätt så går hon framåt med det. Barfota runt om, vanlig vagn och öppet med murphy kör vi med.

– 8 Lexington Zon (V64-4) var klart godkänd senast rent travmässigt. Han blev lite trött sista biten, men det positiva är att han höll ihop travet trots att han var trött. Det blir jobbigt nu från det här utgångsläget, men vi får göra det bästa av situationen. Det blir skor runt om, vanlig vagn och med öppet huvudlag som senast.

– 11 Adde S.H. (V64-5) ser allting bra ut med. Han kommer gå ett bra lopp – allting tyder på det. Det blir helstängt, amerikansk och barfota runt om som senast.

– 7 Begum Kronos (V64-6) räckte inte i Derbykvalet senast, men allt är bra med henne. Svårt läge nu, men vi kör med barfota runt om, helstängt och amerikansk sulky och hoppas att det kan lösa sig.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”