sep
15
2021

Onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla onsdag:

– 2 Vinci Nice (V86-4) är i fin form och allting ser bra ut, så man kan inte annat än att tro på honom. Han är under fin utveckling och det blir skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag som tidigare – inga ändringar.

Åby onsdag:

– Lucifer Sam (lopp 2) har fin form och gick bra i skymundan senast. Gynnad av distansen, men det är lite vingelrisk. Han är i fin form och det är en häst som går hela vägen in i mål.

– Quenchless Tile (lopp 3) utvecklas hela tiden och det bästa han gjort var senast på Mantorp. Allt ser bra ut med honom.

– Tearsinheaven (lopp 3) är också en fin treåring. Omotiverad galopp senast och vi vet inte varför. Han kändes fin efteråt, så vi provar igen. Ska inte nonchaleras.

– Princess Tile (lopp 4) tränar positivt och jag hoppas att vi får igång henne nu då det är en klart duglig häst för sin klass. Jag förväntar mig en god insats.

– Zola Love (lopp 4) är ett fint sto, men hon blev så het i ledningen på Vaggeryd. Vi ska lägga på ett annat bett idag och jag tror hon kommer gå ett bra lopp.

– 3 Kirsi Boko (V86-5) såg väldigt bra ut i Halmstad tycker jag och hon har bara gått lugna jobb emellan. Enda brasklappen är att det är lite täta starter, men vi märker inte av träningen att det ska vara något fel. Hon har ett bra läge och distansen passar fint. Inga ändringar – barfota runt om, vanlig vagn och öppet med murphy som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”