sep
20
2021

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– 4 Our Pearl (lopp 2) var väldigt seg i debuten och jag var inte nöjd, men hade lite dåliga blodvärden och hade småskavanker. Nu har vi gett henne lite vila och en träningsperiod, så det är klart godkända träningsrundor nu. Det borde släppa snart för henne.

– 8 Luca di Quattro (lopp 3) har nog bra form – han springer och dummar sig mycket. Men visade bra kapacitet efter galoppen senast och det var skönt det. Han vinner lopp när som helst, så for det klickar till för honom. Jag tror han är överlägsen om han bara ska stå på benen.

– 6 Son Hugo Pellini (V64-4) travade aldrig riktigt bra någon gång senast på Jägersro. Vi plockade av alla skorna, men sedan galopperade han för att travet ramlade ihop så det var en besvikelse. Har vi tur så berodde det på barfotakörningen – nu blir det aluminumskor runt om. Vi har undersökt hästen och inte hittat några fel, så vi provar igen. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”