Nov
26
2021

Solvalla lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla lördag:

– 4 Lady Larissa (V4-2) var inte bra senast och klappade igenom helt, men hade en känning i halsen. Nu har hon läkt ut det och har tränat helt okej. Det blir norskt huvudlag den här gången och det är för första gången. Hon kan vara lite trög, så det är det nya. Barfota fram och vanlig vagn blir det fortsatt.

– 11 Princess Kloster (V75-4) var lite seg senast och det visade sig att hon inte var helt hundra i halsen. Den är utläkt nu och hon känns stark och fin i träningen nu. Jag hoppas och tror att hon ska gå ett bra lopp. Hon har inte vunnit på länge, men brukar gå helt okej lopp. Barfota runt om, vanlig vagn och norskt huvudlag som senast.

– Zola Love (lopp 12) går bra varje gång och känns fortfarande fin. Barfota bak blir det – hovarna tål det. Det är ett bra sto för sin klass.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”